Ga naar hoofdinhoud

Crisiskaart maken vanuit huis

Ook in deze bizarre tijd van de coronacrisis, is het mogelijk om een crisiskaart te laten maken. Misschien kan het hebben van een crisiskaart je juist nu wat rust brengen. Het is fijn om de zekerheid te hebben dat alles om je heen geregeld is als er een crisis plaats mocht vinden. Ook het proces zelf, van een crisiskaart maken met onze ervaringsdeskundige crisiskaartconsulenten, kan je handvatten en inzicht bieden in deze verwarrende tijd.

Werkwijze

In onze werkwijze verandert niet veel. Je kunt nog steeds bellen naar onze crisiskaartconsulent via het volgende nummer: 06-30910400. Onze planner maakt dan een telefonische afspraak met je waarbij je belt met twee consulenten via Whatsapp. Je kan ook beeldbellen als je dat wenst. Mocht er geen mogelijkheid zijn om een telefonisch 3-gesprek te voeren, dan zal onze planner met jou kijken naar andere mogelijkheden.

Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken. In dat gesprek kun je beslissen of je op deze manier verder wilt gaan of dat je er toch voor kiest om te wachten op persoonlijke face-to-face afspraken. We kunnen jouw netwerk betrekken in de telefonische afspraken. De afspraken met jouw netwerk vragen creativiteit van jou en onze consulenten. Hierin zoeken we samen een weg die voor iedereen prettig is.

De crisiskaart is een klein opvouwbaar kaartje waardoor je het makkelijk bij je kunt dragen.
Back To Top