skip to Main Content

Psychische problemen leiden vaak tot eenzaamheid. Je trekt je meer terug of de mensen om je heen begrijpen je niet zo goed. Je lijkt er niet bij te horen of weet niet goed hoe je (weer) aansluiting moet vinden met de wereld om je heen. Dan kan het fijn zijn om naar een inloop te gaan.

Inloop in Breda

De inloop is een laagdrempelige activiteit waar je onder het genot van een kopje koffie of thee andere mensen kunt ontmoeten, een praatje kunt maken of een vraag kunt stellen aan een ervaringsdeskundige.

Er is inloop op de vaste locatie van FAMEUS in de FAAM-fabriek aan de Liniestraat 19.

  • Elke dinsdagmiddag van 13.00-15.00 uur
  • Elke donderdagmiddag van 13.00-15.00 uur

In het weekend organiseert FAMEUS een inloop in koffieruimte de Zoete Inval van SMO aan de Liniestraat 19 in Breda:

  • 2e zondag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur
  • 4e zondag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur

Vind je het een te grote stap om de eerste keer zelf te komen? Bel dan gerust naar 076-5211813 om eerst kennis te maken met een van de ervaringsdeskundigen. Eventueel maken we een afspraak voor een huisbezoek. Voor andere vragen kun je ook bellen of mailen naar fameusbreda@ggzbreburg.nl.

Inloop in Roosendaal

De inloop is een laagdrempelige activiteit waar je onder het genot van een kopje koffie of thee andere mensen kunt ontmoeten, een praatje kunt maken of een vraag kunt stellen aan een ervaringsdeskundige.

Er is inloop op de vaste locatie van FAMEUS in de PiusX in Roosendaal op de Edisonstraat 55. Het is een open inloop, maar het is wenselijk om van te voren te mailen (fameusroosendaal@ggzbreburg.nl) of bellen (06-13457841) voor een afspraak.

Openingstijden

Maandag van 9.00 tot 16.00
Dinsdag van 9.00 tot 16.00
Woensdag van 12.30 tot 16.00
Donderdag van 12.30 tot 16.00

Inloop in Tilburg

Bij FAMEUS zelf is er momenteel geen inloop in Tilburg, maar je kan wel terecht bij het Maatschappelijk Steunsysteem (MSS) van de gemeente Tilburg. Zij komen langs, luisteren naar je verhaal en kijken samen naar hoe je weer je wensen waar kan maken. Dus als je behoefte hebt aan een steuntje in de rug, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een indicatie is niet nodig en de dienstverlening is kosteloos. Bel of mail naar FAMEUS locatie Tilburg voor meer informatie of neem direct contact op met MSS.

Back To Top