Content voor Ingelogde Gebruikers

Iedereen die meer grip wil krijgen op zijn geld en zijn leven, heeft baat bij het Liftjeleven programma. Als je vindt dat je geld alsmaar door je vingers glipt, als je een leuker leven wilt, duurzamer wil zijn en beter in je vel wil zitten, dan kun je mee doen.

Cursusinformatie

‘Goed met geld, goed met groen, goed voor jezelf.’

Liftjeleven is een actieprogramma voor praktische verbeteringen in het dagelijks leven. Je werkt aan thema’s die voor jouzelf belangrijk zijn. Bij de start schrijft iedereen op wat je graag anders wil op financieel gebied, op het gebied van gezondheid en welzijn én voor het milieu. Alle deelnemers, inclusief begeleiders, leggen zichzelf taken en huiswerk op en geven elkaar feedback en tips bij het realiseren van concrete doelen. Een groep bestaat uit ongeveer acht personen die elke week bij elkaar komen met een speciaal hiervoor getrainde begeleider. Omdat je snel resultaat ziet, blijft het leuk om mee te doen.

Meer informatie vind je op de website van Stichting LIFT.

Praktische informatie

Start: Nog niet bekend.
Duur: 12 weken met wekelijks een les van 2,5 uur.
Tijd: Nog niet bekend.
Locatie: De Teruggave, Gasthuisvelden 11 in Breda
Aantal deelnemers: Maximaal 10.
Kosten: De cursus is gratis.
Certificaat: Je krijgt na afloop een certificaat. Daarvoor mag je maximaal twee bijeenkomsten hebben gemist.

Aanmelden

Aanmelden voor Liftjeleven in Breda doe je door een mailtje te sturen naar D.Aertvan@ggzbreburg.nl met daarin je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Daisy neemt dan contact met je op. Ook voor vragen kun je bij dit e-mailadres terecht.
Liftjeleven start in Tilburg voorlopig niet bij FAMEUS, maar je kunt terecht bij Feniks.
Link Naar Website Stichting LIFT
Scroll naar boven