skip to Main Content

De Online BINGO was een succes!

Vorige week heeft FAMEUS mede een online event georganiseerd voor alle buurtbewoners van wijkcentrum de Ypelaer. Voor corona waren we begonnen met een pilot waarin we wilden aantonen dat we ‘ontschot’ konden werken met andere organisaties. Helaas heeft corona roet in het eten gegooid. Maar we bedachten een alternatief en organiseerden gezamenlijk iets leuks voor de gemeenschap: een online BINGO.

En zo genoten alle deelnemers op 22 maart van een ontspannen avond,  gebruikmakend van alle beschikbare techniek. Doordat alles goed verliep hadden we tijd voor drie gezellige BINGO-rondes waarbij mooie prijzen te winnen waren. Tussen de BINGO-rondes door hebben de verschillende partijen zich gepresenteerd met hun aanbod. Dit waren naast FAMEUS; Vangnetwerken, RIBW Brabant, ContourdeTwern en Werken & Leren GGz Breburg.

De BINGO-avond was een groot succes!

Reactie vanuit de organisatie: Het was heel mooi om met elkaar deze avond te organiseren. Doordat wij elkaar beter leren kennen en weten wat ieders aanbod is, kunnen we de burgers van Tilburg ook goed op de hoogte brengen van het uitgebreide aanbod wat er is in wijkcentrum de Ypelaer.

Reactie van een deelnemer: Ik ben Amber, ik ben 20 jaar en heb meegedaan aan de online bingo op 22 maart 2021. Wat ik leuk vond aan de bingo was dat de bingo vanuit meerdere organisaties was georganiseerd. Het was een gezellige en leuke bingo met allerlei mensen uit de buurt. Het was voor jong en oud. Het was goed geregeld, ondanks dat sommige mensen het even lastig vonden op het begin met hun computer. Iedereen kreeg de aandacht en er werd met 3 kaarten gespeeld. 3 rondes per kaart. Ook kregen wij informatie over de organisaties die de bingo hadden geregeld. Bijvoorbeeld het Kiemuur, FAMEUS en ContourdeTwern. Het was zeker een avond om niet te vergeten en ik hoop dat er meerdere avonden als deze worden georganiseerd.

Op naar een nieuwe samenwerking wat FAMEUS betreft!

Back To Top