Ga naar hoofdinhoud

Digitale cursussen

Vanwege de coronamaatregelen zijn fysieke cursussen en trainingen helaas nog niet mogelijk. FAMEUS heeft deze coronacrisis aangegrepen om het plan om digitaal cursussen te verzorgen naar voren te trekken.

In de afgelopen weken zijn er diverse pilotbijeenkomsten geweest waaraan deelnemers via hun PC, laptop of tablet konden meedoen. Deze proefbijeenkomsten verliepen bijzonder voorspoedig. Inmiddels weten de trainers van FAMEUS die aan deze pilots meededen precies hoe videobijeenkomsten en cursussen gegeven kunnen worden en zijn we qua techniek binnen FAMEUS ‘klaar voor de digitale toekomst’.

De afgelopen weken vond de eerste daadwerkelijke online cursus over ‘herstel, ontwikkeling en ontplooiing’ plaats. Een deelnemer vertelde dat het bijzonder was om te merken dat ‘ook online cursussen op een bepaalde manier warmte en verbinding kunnen overbrengen’.

Uiteraard worden bij digitale/online trainingen andere eisen gesteld aan cursusmateriaal en cursusboeken. De komende weken wordt binnen FAMEUS bekeken welke reguliere cursussen uit het aanbod van FAMEUS in aanmerking kunnen komen om een digitale variant te ontwikkelen.

Back To Top