skip to Main Content

Het voelt goed om te weten dat ik welkom ben

Het is niet voor iedereen makkelijk om contact te maken met anderen, of om contact te behouden. Nu we al bijna een jaar te maken hebben met corona in Nederland is dit voor velen nog moeilijker geworden. Eenzaamheid is een thema dat steeds meer ter sprake komt. Gelukkig zijn er toch nog mogelijkheden om buiten de deur met anderen een praatje te maken.

Voordat we met het coronavirus te maken hadden vond ik het al lastig om andere mensen te ontmoeten en zien. Dat is er allemaal niet makkelijker op geworden. Hier lukt me dat wel. De gastheren en gastvrouwen kunnen echt luisteren naar wat ik te vertellen heb. Ik kan hier gewoon zijn wie ik ben, en dat wordt begrepen. Het voelt goed om te weten dat ik welkom ben!

Bezoeker van De Aanloop

Weer in je kracht komen

Bij de De Aanloop en Inloop van Centrum FAMEUS kijken we vooral naar wat er nog wel kan. Daarom zijn zij gedurende de lockdown nog open. Natuurlijk met wat maatregelen om het voor iedereen veilig te houden. Zo blijven we in deze tijd gebonden aan een maximaal aantal bezoekers.

Wat we willen is mensen in hun eigen kracht zetten. Dit doen we onder andere door onze cursussen en workshops, maar ook de Aanloop en Inloop leveren daar een hele belangrijke bijdrage aan. We nodigen de mensen uit om hierheen te komen. Dat betekent voor sommigen dat ze nogal een drempel over moeten. Maar om dat dan uiteindelijk te doen – deel te nemen, onderdeel zijn van een groep, geaccepteerd te worden binnen die groep – daarvan gaat een enorme kracht uit. Dat gevoel draagt bij aan een betere mindset. Het is een mogelijkheid om nieuwe contacten te maken of misschien ontdek je nieuwe mogelijkheden voor jezelf of anderen. Wij houden rekening met elkaar, zodat iedereen de kans krijgt om gebruik te maken van De Aanloop en Inloop.

Leon Kerkhof van FAMEUS

Bij de Aanloop mag je gedurende de openingstijden gewoon binnenlopen. Bij de Inloop van FAMEUS vragen wij om je vooraf even aan te melden via 06-12263138.

Voor meer informatie kun je kijken op de Facebookpagina van De Aanloop. Of bel naar Eva Luijten via 06-22080205.

Aanloop medewerkers 2021

Back To Top