Content voor Ingelogde Gebruikers

Inloop Roosendaal (met haken!)

Op vrijdagmiddag van 12.30 tot 16.00 uur is er een inloop op onze locatie in Roosendaal. De deur staat open voor iedereen. Je kunt binnenlopen wanneer jij wilt en gaan wanneer jij wilt. Tijdens de inloop kan er gehaakt worden. Er zijn deelnemers die dit fijn vinden. Het mag, maar hoeft niet. Wil je leren haken, dan zal Pietje Baartmans van Fameus je daarmee helpen.

Pietje: ‘Hoi, ik ben 58 jaar, getrouwd en werkzaam als vrijwilliger ervaringsdeskundige crisiskaartconsulent bij Fameus locatie Roosendaal. Door allerlei omwegen mijn plek hier zeker gevonden. Wil graag nog veel leren, door te luisteren naar en het delen van ervaringen.’

De inloop is een laagdrempelige bijeenkomst waar je onder het genot van een kopje koffie of thee andere mensen kunt ontmoeten, een praatje kunt maken of een vraag kunt stellen aan onze ervaringsdeskundige. Het kan je helpen om langzaamaan weer onder de mensen te komen, een stukje structuur te creëren en je belastbaarheid te onderzoeken.

Pietje zal je op de vrijdagen in Roosendaal ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. Je bent, zonder aanmelding, van harte welkom in de Pius X (Edisonstraat 55). Er zijn materialen aanwezig om te haken.

Lees hier meer over de inloop bij FAMEUS zoals tijden en locaties.

Scroll naar boven