Ga naar hoofdinhoud

Wat doet een moderator?

Bij FAMEUS hebben we een online herstelwerkplaats voor herstel, ontwikkeling en ontplooiing. Een website waar iedereen in ieders eigen tempo kan werken aan herstel en in contact kan komen met anderen die dit ook doen of gedaan hebben. Deze werkplaats is nog volop in ontwikkeling. Als Moderator bewaak je de sfeer op de website. Je signaleert als er dingen zijn die niet gaan volgens de huisregels van de werkplaats en bent actief deelnemer.

Wie zoeken wij?

Je hebt affiniteit met kwetsbare burgers en hebt zelf kennis en ervaring in herstelprocessen. Je bent creatief, initiatiefrijk, sociaal, betrouwbaar en een teamplayer. Je kan omgaan met de spanning die een project in ontwikkeling met zich meebrengt. Je hebt technische affiniteit en bent bereid om daar in te leren als dat nodig is. Je beschikt over een eigen laptop of computer. Het aantal uur dat je er aan werkt is in overleg.

Wij bieden

  • Een goede inwerkperiode en begeleiding.
  • Prettige collega’s.
  • Een vrijwilligerscontract waarin verzekering en een vaste onkostenvergoeding geregeld zijn.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Waar werk je?

Je werkt voornamelijk online, dus vanuit je eigen huis. Er zal wel af en toe een overleg zijn op een van onze locaties.

Contactpersoon

Neem bij interesse contact op met Marloes van Arendonk. Mail naar m.vanarendonk@ggzbreburg.nl.

Over FAMEUS

FAMEUS is het centrum voor herstel en ervaringsdeskundigheid in de regio Midden- en West-Brabant. FAMEUS vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn eigen leven in te richten door te werken aan herstel, ontwikkeling en ontplooiing, rekening houdend met de eigen fysieke, sociale en emotionele uitdagingen. Deze nieuwe kijk op gezondheid gaat over eigen regie, verantwoordelijkheid nemen, jezelf aanpassen en meedoen in de maatschappij. FAMEUS wil dat alle zorg en ondersteuning erop gericht is om mensen daarbij te helpen.

Back To Top