skip to Main Content

Nieuwe cursus: Voor hetzelfde geld

Hoera, we hebben een super leuke en interessante cursus bij FAMEUS! Bij ‘Voor hetzelfde geld’ ga je aan de slag om jouw leven meer in te richten zoals jij wilt, met het geld wat jij te besteden hebt. Je wordt je onder andere meer bewust van de (geld)keuzes die je maakt. Let op, deze cursus komt voortaan in de plaats van de cursus Liftjeleven. 

In deze cursus gaan we Bewust Samen Doen!

Bewust!

In de cursus worden er verschillende onderwerpen besproken. Deze gaan over inzicht krijgen in financiën, zuinigheid, motivaties, invloeden en creativiteit. Ook worden jouw eigen doelen, dilemma’s en mogelijkheden besproken. Door middel van de tekst uit het cursusboek, het uitwisselen van gedachtes en oefeningen word je meer bewust van de keuzes die je maakt omtrent financiën, en welke keuzes je hierin zou willen maken.

Samen! 

In een kleine groep motiveer je elkaar met betrekking tot de verschillende onderwerpen, en ieders persoonlijke wensen en doelen. Je helpt elkaar met praktische tips, maar ook steun je elkaar met persoonlijke stappen die gezet worden.

Doen!

Je komt in 8 wekelijkse bijeenkomsten bij elkaar. Maar hier houdt het niet op. In de tussentijd kun je zelf aan de slag gaan met de onderwerpen die we bespreken, en met jouw doel.

Praktische informatie

De eerste cursus start op 5 oktober 2021 in Breda. Meer informatie en aanmelden.

Meer informatie en aanmelden
Back To Top