Content voor Ingelogde Gebruikers

Regelmatig hebben we diverse leuke en leerzame (online) activiteiten. In de zomer en winter organiseren we bijvoorbeeld Summer- en Winterschool. Dat is een week met iedere ochtend en middag een leuke en leerzame activiteit, zoals een schrijfworkshop, yogales, kennismaking met de WRAP of fotografieworkshop. De workshops zijn gratis en er is voor ieder wat wils. Je mag zo veel of weinig workshops volgen als je zelf wil.

Houd Facebook en deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van deze weken. Dan zie je ook losse workshops verschijnen, los van Summer- en Winterschool.

Een combinatie van openheid, warmte en kwetsbaarheid! – Deelnemer Winterschool

Recovery College Online

Zelf een een bijdrage leveren als docent?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Je hoeft geen ervaring te hebben met lesgeven. Wij vragen een workshop op basis van wederkerigheid. Wij geven jou de kans om iets te doen voor anderen waar je het volgende voor terug kan krijgen:

  • Het ontmoeten van deelnemers kan inspiratie bieden.
  • Je doet nieuwe contacten op.
  • Je doet ervaring op met het geven van workshops.
  • Je kan workshops testen en bijsturen.
  • Bekendheid en promotie.

 

Recovery College

Summer- en winterschool zijn net als onze workshops, onderdeel van het LeS-Lokaal. LeS staat voor Leren en Samen doen en komt van het Recovery College uit Amerika. Een herstelacademie (recovery college) is een plek waar je in de ontmoeting met elkaar, ongeacht achtergrond, jezelf kan ontwikkelen. Een herstelacademie biedt een gestructureerde vrije ruimte hiervoor. Meer informatie vind je in deze brochure over de herstelacademie.

Scroll naar boven