Content voor Ingelogde Gebruikers
Hier komt binnenkort een link naar onze online herstelwerkplaats!

Recovery College

Regelmatig hebben we diverse leuke en leerzame (online) activiteiten. In de zomer en winter organiseren we bijvoorbeeld Summer- en Winterschool. Dat is een week met iedere ochtend en middag een leuke en leerzame activiteit, zoals een schrijfworkshop, yogales, kennismaking met de WRAP of fotografieworkshop. De workshops zijn gratis en er is voor ieder wat wils. Je mag zo veel of weinig workshops volgen als je zelf wil.

Houd Facebook en deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van deze weken. Dan zie je ook losse workshops verschijnen, los van Summer- en Winterschool.

Summerschool augustus 2021

De maatschappij gaat momenteel steeds meer open en we kunnen elkaar weer meer face to face ontmoeten. Vanuit deze ontmoeting organiseert FAMEUS van 2 tot en met 13 augustus Summerschool 2021.

Het thema is ‘Structureel geluk(t)’. Gedurende 2 weken vinden er diverse on- en offline workshops plaats. De activiteiten variëren van een gezamenlijk ontbijt met ruimte voor een goed gesprek, tot creatieve workshops cartoontekenen, aan de slag gaan met mindfulness of leren budgetteren en nog veel meer. 

Programma per locatie

Zelf een een bijdrage leveren als docent?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Je hoeft geen ervaring te hebben met lesgeven. Wij vragen een workshop op basis van wederkerigheid. Wij geven jou de kans om iets te doen voor anderen waar je het volgende voor terug kan krijgen:

  • Het ontmoeten van deelnemers kan inspiratie bieden.
  • Je doet nieuwe contacten op.
  • Je doet ervaring op met het geven van workshops.
  • Je kan workshops testen en bijsturen.
  • Bekendheid en promotie.

 

Over Recovery College

Summerschool bij FAMEUS is gebaseerd op het concept van Recovery College (herstelacademie) uit de Verenigde Staten. Een herstelacademie is een plek waar men in ontmoeting met elkaar, ongeacht achtergrond, zichzelf kan ontwikkelen. Het is een project om samen te komen, leren, werken en doen. Dat verdient juist nu extra de aandacht. 

Meer informatie vind je in deze brochure over de herstelacademie.

Scroll naar boven