skip to Main Content
Iedereen is welkom bij ons variabele aanbod aan workshops. De workshops van FAMEUS, zijn net als onze cursussen, onderdeel van het LeS-Lokaal. LeS staat voor Leren en Samen doen en komt van het Recovery College (herstelacademie) uit Amerika. Een herstelacademie (recovery college) is een plek waar je in de ontmoeting met elkaar, ongeacht achtergrond, jezelf kan ontwikkelen. Een herstelacademie biedt een gestructureerde vrije ruimte hiervoor. Dit aanbod voor eigen ontwikkeling is geen vervanging voor hulpverlening, dagactiviteitencentra of re-integratieondersteuning. Meer informatie vind je in deze brochure over de herstelacademie.
Er zijn op dit moment geen lopende workshops

Summer- en winterschool

In de zomer en winter organiseren we een week vol leuke en leerzame workshops. Zie hier de programma’s van Summerschool en Winterschool.

 

Vraag en aanbod

De herstelacademie is een plek waar je zelf aan kunt geven wat je graag wil leren. Wanneer er vraag is naar bepaalde lessen, inventariseren we of er meer mensen zijn die interesse hebben in die les en gaan we op zoek naar een docent.

Wil je zelf een een bijdrage leveren als docent of heb je een ander idee, neem dan contact op met het kantoor van de betreffende locatie waar je een les wil verzorgen. Je bent zowel welkom met ervaring als docent, als zonder ervaring.

 

Wijkcentra

Houd ook onze Facebookpagina in de gaten over leuke activiteiten. In de verschillende wijkcentra en bibliotheken wordt ook van alles georganiseerd, dus het is de moeite waard om daar ook eens te kijken.

Back To Top