skip to Main Content

In de podcast genaamd ‘Recoverstory’ delen onze gasten persoonlijke verhalen die gaan over herstel van psychische, maatschappelijke en/of verslavingsproblemen. In een aansluitend interview komen de belangrijkste aspecten van herstel aan bod. Voor FAMEUS is het belangrijk dat iedere burger de kans krijgt om te werken aan herstel, ontwikkeling en ontplooiing en om naar eigen inzicht zijn of haar leven in te richten. Recoverstory draagt daaraan bij.

Luisteraars worden geïnformeerd over mentaal welbevinden en krijgen een breed beeld van wat herstel inhoudt. Ook kan het hoop en kracht geven in onderwerpen waar veelal taboe of stigma op heerst. Het kan inspireren om weer eigen regie over zijn of haar leven te nemen. Voor ervaringsdeskundigen zelf is het delen van zijn of haar herstelverhaal ook van belang.

Recoverstory is een initiatief van FAMEUS en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Tilburg. Wil je mee werken aan deze podcast, dan kun je je melden bij Daniejel de Greef door te mailen naar d.degreef@ggzbreburg.nl.

Back To Top