Ga naar hoofdinhoud

Succesvol webinar ervaringsdeskundigheid

Samen met zes ervaringsdeskundigen van FAMEUS organiseerden Tilburg University voor de tweede keer een webinar ervaringsdeskundigheid voor derdejaars psychologiestudenten.

Tilburg University

Wietske van Oorsouw; opleidingsdirecteur van de master ‘Psychologie en geestelijke gezondheid’:

“Ik ben onwijs trots op de moed en kunde van deze gastdocenten! En ik ben heel dankbaar voor bereidheid van studenten om met oprechte interesse open te staan voor deze waardevolle verhalen! Zo’n 915 keer klapten studenten hun laptop open om sessies bij te wonen. Ondanks de digitale afstand, wisten de docenten ons te raken en brachten zij ons nieuwe inzichten in wat belangrijk is voor hulpverleners vanuit het perspectief van ervaringsdeskundigen.

Ervaringsdeskundigen bewijzen keer op keer hun waarde in het ontwikkeltraject van startende psychologen. Zij delen persoonlijke verhalen die bestaan uit combinaties van kracht, kwetsbaarheid, zelfinzicht, emotie en humor. Dit mini-symposium gaf academische studenten de mogelijkheid om (complementaire) ervaringskennis op te doen, die over het algemeen niet in studieboeken staat en positief bijdraagt aan de vorming van aanstaande professionals.”

FAMEUS is trots op de gastdocenten en we zijn Tilburg University dankbaar voor deze kans.

Back To Top