Content voor Ingelogde Gebruikers
Hier komt binnenkort een link naar onze online herstelwerkplaats!

Summerschool 2020

Onze samenleving is langzaam aan het herstellen van de coronacrisis. De zogeheten ‘herstelfase’ zorgt voor veranderingen en mogelijkheden om te kijken naar wat er wel kan. FAMEUS organiseert van 6 tot en met 24 juli Summerschool 2020. 

Summerschool is gebaseerd op het concept van Recovery College. Ontmoeten en ontwikkelen staan centraal en dat verdient juist nu aandacht. Het thema tijdens deze editie is ‘5 jaar in verbinding’. Op (buiten)locaties in Breda, Roosendaal en Tilburg vinden verschillende activiteiten en workshops plaats waar iedereen gratis aan kan deelnemen.

Workshops 

Met Summerschool faciliteert FAMEUS een platform om samen te werken, en leuke en leerzame workshops te organiseren. Voor elkaar en met elkaar.

Workshops met afwisseling van inspanning en ontspanning in je hoofd en met je lijf. Creatief met handen of jouw brein. Van samen ontbijten tot yoga op een stoel. Van mediteren tot een workshop crisiskaart, het kijken van een film en nog veel meer. 

Programma Summerschool

Roosendaal trapt Summerschool af van 6 t/m 10 juli op de Edisonstraat 55. Zie hier het programma.

Een week later is Breda aan de beurt van 13 t/m 17 juli. Deze workshops zijn in De Teruggave aan de Gasthuisvelden 11. Zie hier het programma.

De datum van Tilburg is van 13 t/m 24 juli, verspreid over diverse locaties. Onder anderen bij Wijkcentrum Zuiderkwartier, Wijkcentrum De Ypelaer, The Living Museum en het park of bos. Zie hier het programma.

Aanmelden

Voor elke activiteit geldt een maximum van vijf deelnemers.  Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden van te voren verplicht. Dit kan via het e-mailadres: recoverycollegefameus@ggzbreburg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie de Korver: n.dekorver@ggzbreburg.nl.

Iedereen is welkom!
Scroll naar boven