skip to Main Content

Summerschool 2021 was een daverend succes!

Van 2 augustus tot en met 13 werden er door FAMEUS in Tilburg, Breda en Roosendaal op verschillende locaties een scala aan workshops georganiseerd, als onderdeel van Recovery College. Hierbij konden deelnemers meedoen aan allerlei workshops binnen het thema ‘Structureel Geluk(t)’. Van workshops over mindfulness en het omgaan met geld tot workshops over stigmatiseren en striptekenen.
Na afloop hebben wij veel positieve geluiden van deelnemers gehoord over hoe bepaalde workshops hen meer inzicht hebben gegeven op het vlak van hun eigen herstel. Maar ook de verbinding die zij voelden door de nieuwe ontmoetingen die ze opdeden met andere deelnemers en de onderlinge herkenning die daaruit voortvloeide. Ook zijn ze erg te spreken over de variatie in het aanbod en de sfeer in de workshops
In ons aanbod hadden we zowel bekende als nieuwe workshophouders, en ook zij kijken terug op een succesvolle editie van Summerschool. Zo schrijft een workshophouder naar ons:
Dit was mijn eerste workshop. Het was een top ervaring! De gastheer van FAMEUS was een goede steun en de sfeer in de groep heb ik als erg prettig ervaren. Door de sfeer viel de spanning al snel van mij af. De gesprekken waren bijzonder evenals de nieuwe ontmoetingen. Voor mij was echt een mooie, bijzondere, eerste ervaring met de Summerschool van FAMEUS. Wat een ‘geluk’ dat ik FAMEUS als organisatie heb leren kennen.
Vanuit FAMEUS zelf kijken we terug op een waardevolle, fijne editie van Summerschool. Waarbij we veel mensen, zowel deelnemers, workshophouders als collega’s, uit hun comfortzone zagen komen om er twee mooie weken van te maken. En dat is meer dan ‘geluk(t)’, tot de volgende editie!
Back To Top