Content voor Ingelogde Gebruikers
Binnenkort: Online werkplaats voor herstel, ontwikkeling en ontplooiing

Thema-bijeenkomst eetstoornis

Onze activiteiten zijn aangepast i.v.m. de gedeeltelijke lockdown. Deze bijeenkomst wordt verplaatst naar een andere datum in 2021.

Op 26 november 2020 zal Anneke Kuijken van FAMEUS spreken over haar ervaringen en herstel van een eetstoornis.

Anneke: Tijdens deze thema inloop wil ik je een kijkje geven in mijn leven. Onder andere vertel ik over de eenzaamheid en het onbegrip die ik heb ervaren tijdens het opgroeien in een ogenschijnlijk normaal gezin. ​Dit heeft zich in mijn pubertijd geuit in een eetstoornis. ​(Voor​)bij de eetstoornis houdt het niet op. Herstel zit verweven door mijn leven. Hoe ga ik nu met de pijnen uit mijn jeugd ​om? Wat is helpend, waar haal ik kracht uit en hoe doe ik dat? En wat heeft mijn innerlijk kompas hier mee te maken? Graag wil ik hier met jou over in gesprek.

Regelmatig komt er bij de inloop in Roosendaal een ervaringsdeskundige spreker een bepaald thema behandelen. Deze thema-bijeenkomt is gericht op elkaar ontmoeten en om open te spreken over soms moeilijke onderwerpen.

Praktische informatie

De bijeenkomst is van 13.30 tot 15.30 in gebouw PiusX in de Edisonstraat 55 te Roosendaal.

Aanmelden is verplicht

Mail naar Karin Blook via k.blook-rossou@ggzbreburg.nl of bel naar 06-12674902.

We kunnen acht mensen per inloop ontvangen, dus schrijf je tijdig in.

Scroll naar boven