Content voor Ingelogde Gebruikers

Thema-bijeenkomst verslaving

Onze activiteiten zijn aangepast i.v.m. de gedeeltelijke lockdown. Deze bijeenkomst wordt verplaatst naar een andere datum in 2021.

Op 19 november 2020 zal Niels Simons spreken over zijn ervaringen en herstel van een verslaving.

Niels: Ik heb een verleden in de psychiatrie waar ik 3 a 4 jaar klinische opnames heb gehad. Ik heb lang geworsteld met mijn drugsverslaving. Mijn leven is uitzichtloos geweest, ik voelde me eenzaam en verslagen door mijn verslaving. Dat is voor mij het punt geweest dat ik mijn leven om ben gaan gooien. Met kleine stapjes ben ik aan mijzelf gaan werken. Inmiddels ben ik zes jaar clean van drugs, alcohol en verslavende medicijnen. Mijn leven was een hopeloze toestand, maar is nu fijn en prettig.

Regelmatig komt er bij de inloop in Roosendaal een ervaringsdeskundige spreker een bepaald thema behandelen. Deze thema-bijeenkomt is gericht op elkaar ontmoeten en om open te spreken over soms moeilijke onderwerpen.

 

Praktische informatie

Datum: donderdag 19 november 2020.

Tijd: van 13.30 tot 15.30.

Locatie: gebouw PiusX in de Edisonstraat 55 te Roosendaal.

 

Aanmelden is verplicht

Mail naar Karin Blook via k.blook-rossou@ggzbreburg.nl of bel naar 06-12674902.

We kunnen acht mensen per inloop ontvangen, dus schrijf je tijdig in.

Scroll naar boven