Content voor Ingelogde Gebruikers

Thema-bijeenkomst verslaving

1 oktober in Roosendaal

Op donderdagmiddag 1 oktober komt een ervaringsdeskundige spreker van FAMEUS een bepaald thema behandelen in Roosendaal. De bijeenkomst is gericht op elkaar ontmoeten en is bedoeld om open te spreken over soms moeilijke onderwerpen. Vanuit eigen ervaring zal dit keer Niels Simons spreken over zijn ervaringen en herstel met betrekking tot zijn verslaving.

Niels Simons:

“Ik heb een verleden in de psychiatrie waar ik 3 a 4 jaar klinische opnames heb gehad. Ik heb lang geworsteld met mijn drugsverslaving. Mijn leven is uitzichtloos geweest, ik voelde me eenzaam en verslagen door mijn verslaving. Dat is voor mij het punt geweest dat ik mijn leven om ben gaan gooien. Met kleine stapjes ben ik aan mijzelf gaan werken. Inmiddels ben ik zes jaar clean van drugs, alcohol en verslavende medicijnen. Mijn leven was een hopeloze toestand, maar is nu fijn en prettig.”

Praktische informatie

De bijeenkomst begint om 13.30 en duurt tot 15.30. Locatie is gebouw PiusX: Edisonstraat 55 te Roosendaal.

Aanmelden is verplicht en kan door te mailen (fameusroosendaal@ggzbreburg.nl) of bellen (06-13457841). We kunnen acht mensen per inloop ontvangen, dus schrijf je tijdig in.

Scroll naar boven