Content voor Ingelogde Gebruikers

Thema-bijeenkomst autisme

Onze activiteiten zijn aangepast i.v.m. de gedeeltelijke lockdown. Deze bijeenkomst wordt verplaatst naar een andere datum in 2021.

12 november in Roosendaal

Op donderdagmiddag komt regelmatig een ervaringsdeskundige spreker van FAMEUS een bepaald thema behandelen in Roosendaal. Vanuit eigen ervaring zal op 12 november Mandy Verleijsdonk spreken over haar ervaringen en herstel met betrekking tot autisme. De bijeenkomst is gericht op elkaar ontmoeten en is bedoeld om open te spreken over soms moeilijke onderwerpen.

Mandy Verleijsdonk

Mandy Verleijsdonk:

“Ik ben trainee bij FAMEUS en blog over mijn leven op het autisme spectrum. Een autismediagnose op mijn 27e verklaarde veel voor mij, o.a. waarom ik leeftijdgenoten niet bij kon benen en zo gevoelig was voor prikkels.

Ik ben de afgelopen jaren gaan leren om mijn leven op mijn eigen manier in te richten, daarbij rekening houdend met zowel mijn kwetsbaarheid als mijn kracht. De focus op herstel was een verademing nadat ik meer dan tien jaar van de ene therapie naar de andere rolde voor angst, dwang en depressie.  

Ik wil met jullie delen wat mij geholpen heeft in mijn herstelproces en wat in het dagelijks leven nog steeds helpt. Enkele voorbeelden: hersteltijd inplannen, mijn hondje, begeleiding en openheid.  Ik ben ook benieuwd naar jullie vragen en ervaringen. Hopelijk tot dan!”

Praktische informatie

De bijeenkomst is van 13.30 tot 15.30 in gebouw PiusX in de Edisonstraat 55 te Roosendaal.

Aanmelden is verplicht

Mail naar Karin Blook via k.blook-rossou@ggzbreburg.nl of bel naar 06-12674902.

We kunnen acht mensen per inloop ontvangen, dus schrijf je tijdig in.

Scroll naar boven