Content voor Ingelogde Gebruikers
Binnenkort: Online werkplaats voor herstel, ontwikkeling en ontplooiing

Thema-bijeenkomsten september

Op de volgende donderdagmiddagen komt een ervaringsdeskundige spreker van FAMEUS een bepaald thema behandelen in Roosendaal. Vanuit eigen ervaring zal hij of zij spreken over diens ervaringen en herstel. De bijeenkomsten zijn van 13.30 tot 15.30

Donderdag 10 september

Ik heb een verleden in de psychiatrie waar ik 3 a 4 jaar klinische opnames heb gehad. Ik heb lang geworsteld met mijn drugsverslaving. Mijn leven is uitzichtloos geweest, ik voelde me eenzaam en verslagen door mijn verslaving. Dat is voor mij het punt geweest dat ik mijn leven om ben gaan gooien. Met kleine stapjes ben ik aan mijzelf gaan werken. Inmiddels ben ik zes jaar clean van drugs, alcohol en verslavende medicijnen. Mijn leven was een hopeloze toestand, maar is nu fijn en prettig.

Niels Simons

Donderdag 17 september

Tijdens deze themabijeenkomst wil ik je een kijkje geven in mijn leven. Onder andere vertel ik over de eenzaamheid en het onbegrip die ik heb ervaren tijdens het opgroeien in een ogenschijnlijk normaal gezin. ​Dit heeft zich in mijn pubertijd geuit in een eetstoornis. ​(Voor​)bij de eetstoornis houdt het niet op. Herstel zit verweven door mijn leven. Hoe ga ik nu met de pijnen uit mijn jeugd ​om? Wat is helpend, waar haal ik kracht uit en hoe doe ik dat? En wat heeft mijn innerlijk kompas hier mee te maken? Graag wil ik hier met jou over in gesprek gaan.

Anneke Kuijken

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan door te mailen (fameusroosendaal@ggzbreburg.nl) of bellen (06-13457841). We kunnen acht mensen per inloop ontvangen, dus schrijf je tijdig in. De locatie is gebouw PiusX in de Edisonstraat 55.

De inlopen zijn gericht op elkaar ontmoeten en om open te spreken over soms moeilijke onderwerpen. Er is ook een inloop op vrijdag in Roosendaal en in Breda is er ook regelmatig een inloop. Zie voor meer informatie en aanmelden onze pagina over de inloop.

Scroll naar boven