skip to Main Content

Vacature ervaringsdeskundige crisiskaartconsulent Tilburg/Breda (vrijwillig) 

De Crisiskaart is een klein uitvouwbaar kaartje, ter grootte van een bankpasje, dat je altijd bij je kunt dragen. De Crisiskaart is voor iedereen die wel eens een crisis heeft meegemaakt of verwacht mee te maken. Op het moment dat je de kaart nodig hebt, laat je hem aan anderen zien. Zij kunnen dan met jou omgaan op een manier die voor jou prettig en helpend is.

Wat doet een vrijwillige crisiskaartconsulent?  

Samen met een collega spreek je cliënten die een crisiskaart willen, dit kan zowel face-to-face als online zijn. Door terug te kijken op een eerdere crisis en gerichte vragen te stellen komt een crisiskaart tot stand. Gemiddeld genomen heb je samen met je collega 3 tot 7 afspraken met een cliënt. Je werkt in de regio Tilburg en Breda.

Wie zoeken wij?  

  • Je bent een ervaringsdeskundige, je hebt affiniteit met kwetsbare burgers en je bent bereid om opgeleid te worden tot crisiskaartconsulent of je bent al crisiskaartconsulent.
  • Je hebt een eigen herstelproces doorgemaakt of zit in een herstelproces. Je bent bereid je ervaringskennis/herstelproces te delen.
  • Je vindt het prettig om met mensen om te gaan, je bent sociaal en betrouwbaar en werkt graag in teamverband. Wij vinden het fijn als je meedenkt en initiatief toont.
  • Je bent op minimaal twee dagdelen in de week beschikbaar. In eerste instantie denken wij aan een tijdsinspanning van ongeveer zes uur per week.

Wat krijg je ervoor terug? 

  • Een vrijwilligers- en reiskostenvergoeding
  • Fijne collega’s
  • Coaching en themabijeenkomsten op het gebied van herstel

Contactpersoon

Neem bij interesse contact op met Mildrid Nieraeth van FAMEUS. Mail naar m.nieraeth@ggzbreburg.nl of bel naar 06-82502756.
Back To Top