Content voor Ingelogde Gebruikers
Hier komt binnenkort een link naar onze online herstelwerkplaats!

Winterschool 2020: samen-sterk-fijn-gevoelig

Gelukkig mogen wij binnen alle maatregelen van de gedeeltelijke lockdown toch activiteiten organiseren. De coronacrisis is niet alleen voor onze samenleving lastig, maar kan ook het persoonlijke herstelproces van kwetsbare mensen lastig maken. Daarin ligt een uitdaging. FAMEUS organiseert daarom van 14 tot en met 18 december Winterschool 2020.

Winterschool is gebaseerd op het concept van Recovery College. Ontmoeten en ontwikkelen staan hierbij centraal en dat verdient juist deze winter de aandacht. Het thema van deze editie is een woordenketting: ‘Samen-sterk-fijn-gevoelig‘. Online en op (buiten)locaties in Breda, Roosendaal en Tilburg vinden verschillende activiteiten en workshops plaats waar iedereen GRATIS aan kan deelnemen.

Diverse workshops

Door leuke en leerzame workshops te organiseren faciliteert FAMEUS met Winterschool een platform om samen te komen, leren, werken en doen. De workshops variëren met creatief zijn met je handen of jouw brein, van een gezamenlijk ontbijt met een warme kerstsfeer, tot aan een spellenmiddag, ontspannen met een mechanisch paard of yoga. En van een fotoworkshop tot het ontdekken van jouw eigen talenten, tips voor de feestdagen en meer.

Aanmelden

Voor elke activiteit geldt een maximumaantal deelnemers. Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden van tevoren verplicht. Dit kan via het emailadres: recoverycollegefameus@ggzbreburg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie de Korver: n.dekorver@ggzbreburg.nl.

Iedereen is welkom!

Scroll naar boven