skip to Main Content

Workshop De Creatiespiraal start op 30 juli

Wat wil jij creëren?

De Creatiespiraal is een eenvoudige en praktisch bruikbare beschrijving van de natuurlijke weg waarlangs je je wens kunt realiseren. Door hiermee aan de slag te gaan leer je jezelf beter kennen en krijg je meer inzicht in de mogelijkheden in jouw leven.

In de workshop De Creatiespiraal bij FAMEUS ga je in drie dagdelen op een creatieve, speelse en praktische manier aan de slag met jouw wensen en verlangens. Je brengt door de 12 stappen van De Creatiespiraal in beeld hoe jij jouw dromen kunt realiseren.  

  1. In het eerste dagdeel gaan we kennismaken met elkaar en nemen we je kort mee in het model van De Creatiespiraal. Je mag gaan onderzoeken wat jouw wensen en dromen zijn. 
  2. In het tweede dagdeel nemen we je mee in de stappen van De Creatiespiraal. Door hiermee aan de gang te gaan, werk je jouw droom nader uit.  
  3. In de derde en laatste bijeenkomst ga jij jouw gevisualiseerde wens delen en kijken we naar wat heb je nodig om jouw droom werkelijkheid te laten worden. Met welke patronen en overtuigingen heb je te maken? 

Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbode van hetgeen ze later kunnen creëren. –

Marinus Knoope

Praktische informatie 

  • Locatie: online via Zoom.
  • Data: 30 juli, 6 augustus en 13 augustus 2021.
  • Tijd: 10.00 – 12.00 uur.
  • Kosten: er zijn geen kosten aan de workshop verbonden.
  • Aantal deelnemers: minimaal 2 personen en maximaal 8 personen.

Wil je meedoen? Meld je dan aan bij Patricia van de Wijngaard – van Beers via mail: p.vandenwijngaard-vanbeers@ggzbreburg.nl.

 

Back To Top