Content voor Ingelogde Gebruikers
Binnenkort: Online werkplaats voor herstel, ontwikkeling en ontplooiing

Workshop ‘Mag dat? Ja, dat mag’

Op donderdag 25 maart 2021 om 16.30 uur is er een workshop ‘Mag dat? Ja, dat mag’ genaamd. Deze workshop wordt gegeven door FAMEUS als onderdeel van het Caring Community festival. Tijdens dit drie dagen durende festival zijn er vele sprekers, gasten, shows en allerlei interessante dingen te zien en te beluisteren.

Workshop als onderdeel van een festival

Bestaat geluk en gezond, zonder ongeluk en ongezond? Slaan we niet door in herstel, gezond zijn, gelukkig zijn en in het creëren een inclusieve samenleving? Mogen we ook ongezond zijn, niet herstellen, ongelukkig zijn of buiten de maatschappij willen staan? Mogen we deze keuzes zelf maken en hier nog zelf de regie in hebben?

In de workshop ‘Mag dat? Ja, dat mag’ zullen Patty en Daniejel van FAMEUS vanuit hun ervaringsdeskundigheid iets vertellen over moeten, zonder mogen. Over wat er gebeurt als je heel veel moet. En over wat ‘mogen’ brengt bij de deelnemers, werknemers en cliënten van FAMEUS. Wil je  geïnspireerd worden over eigen regie? Dan moet je niet aansluiten, maar ben je van harte welkom als je ‘wil’ aansluiten.  Meld je dan aan!

Aanmelden voor het gratis festival

Wil je het gratis festival bezoeken, dan kan je je via deze link aanmelden. De ticketregistratie loopt via EventBrite. Elk kaartje bied toegang tot het hele 3-daagse programma van 24 t/m 26 maart 2021! Het volledige programma vind je hier.

 

Scroll naar boven