Content voor Ingelogde Gebruikers

Herstelgerichte cursussen

Lift je leven
Wat is herstel?
WRAP
Herstellen doe je zelf
Werken met eigen ervaring
De Verdieping
Trainerscursus FAMEUS
Samen Ondersteunen

Informatiebijeenkomsten

Weet je nog niet welke cursus nu het beste bij je past, wil je alvast kennis maken met FAMEUS of wil je andere informatie? Dan raden we je aan om naar een informatiebijeenkomst te komen. Die vinden regelmatig plaats in Breda, Tilburg en Roosendaal.  Er is genoeg ruimte voor al je vragen.

Praktische informatie

Er starten ieder jaar cursussen in januari, april en september. We krijgen veel aanmeldingen, dus je kan niet altijd de eerste cursuscyclus gelijk mee doen. Later instromen bij cursussen is niet mogelijk in verband met het groepsproces.

Cursussen vinden plaats op diverse locaties in Breda, Tilburg en Roosendaal.

De meeste cursussen zijn gratis. Kijk voor de kosten bij de specifieke cursusinformatie. De prijs hangt bovendien af van of je wel of niet uit ons werkgebied komt.

Aanmelden

Aanmelden voor een cursus kan via het aanmeldformulier dat bij iedere cursusinformatie onderaan de pagina staat. Wij zetten je dan op de aanmeldlijst. Je kan je per keer voor één cursus aanmelden, zo kunnen er meer mensen meedoen. Daarnaast is herstel niet te voorspellen, dus is het beter om per moment te kijken welke cursus passend is.

Te zijner tijd krijg je een uitnodiging met data, plaats en tijd. We vragen dan ook een bevestiging van je of je definitief meedoet. Het is belangrijk om daarop te reageren.

LeS-lokaal

Onze herstelgerichte cursussen zijn een onderdeel van het LeS-lokaal. LeS staat voor Leren en Samen doen. Bij het LeS-Lokaal is iedereen welkom. Het LeS-Lokaal bestaat naast onze vaste cursussen uit diverse workshops die je kunt volgen of geven.

Scroll naar boven