Skip to content
Communicatie zonder frustratie

Ben je je bewust van jouw communicatiepatronen? Welke rollen herken je hierin bij jezelf? En wil je weten hoe je op een gelijkwaardige manier in contact kunt zijn met anderen?

Inhoud: Ken jij de dramadriehoek? Misschien niet van naam, maar in je dagelijks leven kom je hem vaak tegen. In deze workshop nemen we je mee langs alle hoeken van de dramadriehoek én de groeidriehoek. Je maakt kennis met de, vaak onbewuste, rollen in je communicatie. Wat zijn deze rollen? Hoe kom ik in bepaalde patronen terecht en hoe kan ik eruit komen? We gaan hiermee oefenen middels het in kaart brengen van hoe dit bij jou werkt.
Doel: Je leert op een bewuste manier kijken naar jouw manier van communiceren. Door deze te herkennen leer je om vanuit eigen verantwoordelijkheid en op een gelijkwaardige manier te communiceren met anderen en in verbinding te zijn.
Vereiste voorkennis: geen
Zelfstudie: geen
Trainer: een door FAMEUS gecertificeerde trainer geeft de workshop. De trainer heeft zelf ervaring met ontwrichtende situaties. Mogelijk is er ook een co-trainer of ondersteuner aanwezig.

Praktische informatie

Duur: twee bijeenkomsten van twee uur. Er is een pauze.
Locatie: deze workshop wordt online of op locatie in Breda of Tilburg gegeven.
Aantal deelnemers: 6 tot 10
Kosten: De cursus is kosteloos als je uit ons werkgebied komt.
Certificaat: Je krijgt na afloop geen certificaat.

Contact:

Heb je vragen over deze cursus? Mail FAMEUS!

Aanmelden:

Hieronder vind je het overzicht op welke locaties binnenkort deze workshop gegeven wordt. Wil je meedoen? Meld je dan aan op de gewenste locatie.

Is alles al volgeboekt? Regelmatig worden er nieuwe modules toegevoegd, hou deze pagina dus in de gaten.

Geen evenementen gevonden!
Back To Top