Skip to content
Disclaimer

Gebruik van deze website

De informatie die op deze website staat is alleen bedoeld als informatievoorziening voor onze bezoekers. Er kunnen geen rechten aan de informatie worden ontleend. Hoewel Centrum FAMEUS zorgvuldig is bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruikt maakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Centrum FAMEUS garandeert niet dat de website foutloos of zonder onderbrekingen functioneert of vrij is van virussen. Centrum FAMEUS is niet aansprakelijk voor zaken ten opzichte van de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Heb je vragen over de geboden informatie, neem dan met ons contact op.

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van Centrum FAMEUS staan links naar websites van samenwerkingspartners en andere derde partijen. Wij zijn niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor de inhoud, het gebruik en/of de beschikbaarheid van deze websites. Het gebruik van de links is voor eigen risico. Centrum FAMEUS heeft de websites waarnaar wij verwijzen zorgvuldig gekozen. Maar wij controleren de juistheid, actualiteit en volledigheid van deze websites niet continu.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot alle informatie (teksten, foto’s, afbeeldingen enzovoort) zijn in handen van Centrum FAMEUS. Het is niet toegestaan om de informatie op deze website te kopiëren, downloaden, openbaar te zetten, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder dat je daarvoor schriftelijk toestemming hebt gevraagd. Je mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen gebruik.

Wijzigingen

Doordat je deze website bezoekt en/of de informatie gebruikt die deze website aanbiedt, ga je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. Centrum FAMEUS mag de informatie op de website altijd wijzigen zonder dit aan te kondigen. Wil je zeker zijn van de meest actuele informatie? Dan raden wij je aan om onze website regelmatig te  bezoeken.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle zaken die veroorzaakt zijn door deze disclaimer of in verband met deze disclaimer zullen worden voorgelegd aan de rechter.

Back To Top