Ga naar hoofdinhoud
Ervaringsverhalen

Het is belangrijk dat ex-cliënten ‘uit de kast komen’. Persoonlijke verhalen inspireren en helpen om het stigma en de schaamte rond de psychiatrie aan te pakken.

Wil je ook geïnterviewd worden? Neem dan contact op met onze communicatiemedewerker Stan via s.delaat@ggzbreburg.nl. Het is mogelijk om anoniem te blijven. 

Jennifer Roelofs: ‘door FAMEUS kreeg mijn leven weer betekenis’   Jennifer Roelofs (32) werkte jarenlang in de kinderopvang, maar in…

Lees meer
Recoverstory

In de podcast genaamd ‘Recoverstory’ delen onze gasten persoonlijke verhalen die gaan over herstel van psychische, maatschappelijke en/of verslavingsproblemen. In een aansluitend interview komen de belangrijkste aspecten van herstel aan bod. Voor FAMEUS is het belangrijk dat iedere burger de kans krijgt om te werken aan herstel, ontwikkeling en ontplooiing en om naar eigen inzicht zijn of haar leven in te richten. Recoverstory draagt daaraan bij.

Luisteraars worden geïnformeerd over mentaal welbevinden en krijgen een breed beeld van wat herstel inhoudt. Ook kan het hoop en kracht geven in onderwerpen waar veelal taboe of stigma op heerst. Het kan inspireren om weer eigen regie over zijn of haar leven te nemen. Voor ervaringsdeskundigen zelf is het delen van zijn of haar herstelverhaal ook van belang.

Beluister deze podcast op Spotify of Soundcloud.

Recoverstory is een initiatief van FAMEUS en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Tilburg

Back To Top