Content voor Ingelogde Gebruikers

Durfjijmetmij

FAMEUS is aangesloten bij de contact- en ontmoetingssite voor mensen met psychiatrische of psychosociale problematiek Durfjijmetmij. Ben je op zoek naar mensen om samen iets mee te ondernemen of wil je een stap verder gaan en een date of relatie zoeken, dan zit je goed bij Durfjijmetmij.
Als je een bekende bent van FAMEUS kan je je inschrijven. Dit is en blijft gratis. Blijf niet langer alleen en kom in actie. Schrijf je in op de nationale website van Durfjijmetmij
Alvast veel geluk en plezier gewenst!
Om aan te geven dat je ons kent, vul je dit formulier in


  * = verplichte velden

  Mijn gegevens  Ik ben bekend bij:*
   

  ** Met deze punten ga ik akkoord

  • FAMEUS bewaart je gegevens gedurende de periode dat je bij de website www.durfjijmetmij.nl ingeschreven staat. Je gegevens worden niet gedeeld met andere organisaties.
  • FAMEUS gebruikt je gegevens alleen ter controle bij inschrijving voor de website www.durfjijmetmij.nl, één keer per jaar om per mail te vragen naar je ervaringen en om contact met je op te nemen wanneer er volgens de beheerder van de website durfjijmetmij.nl sprake is van overschrijding van de gedragsregels genoemd in de algemene voorwaarden.
  • Je hebt ten alle tijde het recht om je gegevens op te vragen, te laten wijzigen, of te laten verwijderen. Dit doe je door te mailen naar durfjijmetmij@ggzbreburg.nl. Als je je gegevens wil verwijderen zijn wij genoodzaakt je lidmaatschap bij durfjijmetmij.nl op te zeggen.
  • Heb je een klacht, dan heb je het recht deze in te dienen bij www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.
  • Je gegevens worden beveiligd via SSL verstuurd; een gecodeerde verbinding tussen server en bezoeker.
  Scroll naar boven