Skip to content
Durfjijmetmij

Durfjijmetmij

Durfjijmetmij.nl is een gratis ontmoetingssite voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Kom op een laagdrempelige en makkelijke manier in contact met nieuwe mensen. 

 

Ben jij op zoek naar:

– laagdrempelig contact met andere mensen met een kwetsbaarheid?
– nieuwe contacten om je sociale netwerk mee uit te breiden?
– nieuwe vriendschappen aangaan om samen dingen te ondernemen?
– een date of misschien wel de liefde van je leven?

Meld je dan aan! 

Om gebruik te kunnen maken van Durfjijmetmij, moet je ingeschreven staan bij een aangesloten organisatie. Ben jij deelnemer bij FAMEUS of cliënt binnen GGz Breburg? Dan kan jij je aanmelden! 

Aanmelden

 1.     Vul het aanmeldformulier hieronder in. 
 2.     Schrijf in op www.durfjijmetmij.nl.

Let op: controleer je spambox. E-mailberichten van Durfjijmetmij en GGz Breburg kunnen in je spam belanden.

Inloggegevens

Na goedkeuring van jouw inschrijving ontvang je een mail met inloggegevens. Nu kan je aan de slag met je persoonlijk profiel. Laat zien wie je bent. Zorg voor een duidelijke foto en een pakkende tekst. Om een zo goed mogelijke match te vinden, is het belangrijk om ook in te vullen wat je zoekt. Ben je op zoek naar een vriendschap? Of zoek je mailcontact? Wanneer je alles hebt ingevuld, kan het ontmoeten beginnen. Je kan chatten, vriendschappen aangaan en events plaatsen. 

Contact

Kom je er niet uit of heb je vragen? Mail naar durfjijmetmij@ggzbreburg.nl.

Om aan te geven dat je ons kent, vul je dit formulier in

  * = verplichte velden

  Mijn gegevens

  Ik ben bekend bij:*


   

  ** Met deze punten ga ik akkoord

  • FAMEUS bewaart je gegevens gedurende de periode dat je bij de website www.durfjijmetmij.nl ingeschreven staat. Je gegevens worden niet gedeeld met andere organisaties.
  • FAMEUS gebruikt je gegevens alleen ter controle bij inschrijving voor de website www.durfjijmetmij.nl, één keer per jaar om per mail te vragen naar je ervaringen en om contact met je op te nemen wanneer er volgens de beheerder van de website durfjijmetmij.nl sprake is van overschrijding van de gedragsregels genoemd in de algemene voorwaarden.
  • Je hebt ten alle tijde het recht om je gegevens op te vragen, te laten wijzigen, of te laten verwijderen. Dit doe je door te mailen naar durfjijmetmij@ggzbreburg.nl. Als je je gegevens wil verwijderen zijn wij genoodzaakt je lidmaatschap bij durfjijmetmij.nl op te zeggen.
  • Heb je een klacht, dan heb je het recht deze in te dienen bij www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.
  • Je gegevens worden beveiligd via SSL verstuurd; een gecodeerde verbinding tussen server en bezoeker.
  Back To Top