Skip to content

Medewerker communicatie (vrijwillig)

Binnen FAMEUS zijn we continu bezig met de interne en externe communicatie. Denk daarbij aan folders, flyers, social media, het opmaken en verspreiden van een interne nieuwsbrief en de website.

Wat doet een medewerker communicatie?

Wij zoeken een medewerker  voor +/- 4 uur in de week voor het beheren van onze sociale mediakanalen en het samenstellen van de interne nieuwsbrief. Je werkt samen met onze (vrijwillige) medewerkers van Team Communicatie, teamwork is hierbij essentieel. Je sluit aan bij onze overleggen die soms online en soms op locatie in Tilburg of Breda zijn.  

Wie zoeken wij?

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en zelf kennis en ervaring in herstel.
  • Je bent creatief, initiatiefrijk, sociaal, betrouwbaar en een teamplayer.
  • Je bent bereid om een netwerk binnen de organisatie op te bouwen.
  • Je hebt kennis van Microsoft Word, social media tools en hebt eventueel toegang tot andere programma’s (zoals InDesign of Canva). 

Wat biedt FAMEUS?

  • Een goede inwerkperiode en begeleiding.
  • Prettige collega’s.
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen.
  • Toegang tot Microsoft Office Online.
  • Een vrijwilligerscontract waarin verzekering en een vrijwilligers- en onkostenvergoeding geregeld zijn.

Waar werk je?

Je bent welkom op ons kantoor in Tilburg en Breda. Veel medewerkers van het communicatieteam werken voornamelijk in hun eigen tijd, vanuit huis en vergaderen online via Microsoft Teams. Soms is er een overleg op een van onze locaties. 

Contactpersoon

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met het communicatieteam via communicatiefameus@ggzbreburg.nl. 

Over FAMEUS

FAMEUS is het centrum voor herstel en ervaringsdeskundigheid in de regio Midden- en West-Brabant. We hebben locaties in Tilburg en Breda.

FAMEUS vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zelf aan zijn of haar gezondheid te werken. Een gezondheid waarbij het niet alleen gaat over je beperkingen en kwetsbaarheid, maar over je herstel, ontwikkeling en ontplooiing. Daarbij is gezondheid het vermogen om je eigen leven in te richten. Deze nieuwe kijk gaat over eigen regie, verantwoordelijkheid nemen, jezelf aanpassen en meedoen in de maatschappij. 

Back To Top