Skip to content

Wat doet een gastvrouw/heer?

Wekelijks hebben wij twee inlopen bij FAMEUS Tilburg. Iedere maandag van 13.00 tot 14.30 uur op de Spoorzone en dinsdag van 13.00 tot 14.30 uur in de Ypelaer. Als inloopmedewerker ontvang jij de gasten en zorg je voor een warm welkom met koffie, thee en een versnapering. Je gaat gesprekken aan met gasten en kunt hen informeren over FAMEUS.

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaringsdeskundige of wil je ontwikkelen als ervaringsdeskundige en hebt affiniteit met kwetsbare burgers. Je bent open, enthousiast, sociaal, betrouwbaar en een teamplayer. Wij vinden het fijn als je meedenkt en initiatief neemt. Je bent minstens 3 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

  • Een goede inwerkperiode en begeleiding
  • Prettige collega’s.
  • Een vrijwilligerscontract waarin verzekering en een vaste onkostenvergoeding geregeld zijn.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Waar werk je?

Je werkt in Tilburg aan de Burgemeester Brokxlaan (Spoorzone) en/of de Corellistraat (de Ypelaer).

Contactpersoon

Neem bij interesse contact op met Gaby Dekkers. Mail naar g.dekkers-raven@ggzbreburg.nl.

Over FAMEUS

FAMEUS is het centrum voor herstel en ervaringsdeskundigheid in de regio Midden- en West-Brabant. FAMEUS vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn eigen leven in te richten door te werken aan herstel, ontwikkeling en ontplooiing, rekening houdend met de eigen fysieke, sociale en emotionele uitdagingen. Deze nieuwe kijk op gezondheid gaat over eigen regie, verantwoordelijkheid nemen, jezelf aanpassen en meedoen in de maatschappij. FAMEUS wil dat alle zorg en ondersteuning erop gericht is om mensen daarbij te helpen.

Back To Top