Skip to content

In de podcast genaamd ‘Recoverstory’ delen onze gasten persoonlijke verhalen die gaan over herstel van psychische, maatschappelijke en/of verslavingsproblemen. In een aansluitend interview komen de belangrijkste aspecten van herstel aan bod. In deze aflevering vertelt Annebelle haar verhaal.

In deze aflevering van Recoverstory deelt Annebelle haar aangrijpende verhaal over angst, paniek en psychose. Wat begon met het gebruiken van een stoppen met roken-medicijn leidde tot een kettingreactie van depressie, angst en uiteindelijk psychose. Haar wereld stond in een keer helemaal op zijn kop: van een heel gelukkig leven naar iedere seconde afzien. In deze podcast vertelt Annebelle over een moeizame zoektocht naar de juiste hulp, hoe ze met haar doorzettingskracht door deze zware periode is gekomen en dat herstel voor iedereen mogelijk is. Nu, drie jaar later, is ze bezig met het schrijven van haar eigen boek waarin ze deze hoopvolle boodschap ook deelt.

Podcast Recoverstory; Annebelles herstelverhaal luister je hier

Wil je meer weten over Annebelles verhaal, neem een kijkje op haar website www.annebellenooteboom.nl.

Ga voor meer verhalen van Recoverstory die gaan over herstel, ontwikkeling en ontplooiing naar: Ervaringsverhalen – Fameus (centrum-fameus.nl)

Back To Top