Skip to content
Home Agenda - Fameus krachtgerichte communicatie workshop Workshop Body and mind, be kind! – Locatie Breda – maandag 18 december

Workshop Body and mind, be kind! – Locatie Breda – maandag 18 december

LET OP: genoemde datum is nog niet definitief, deze wordt vastgesteld als het minimum aantal deelnemers is behaald.

Deze workshop is een uitnodiging om een stap terug te doen, een pauze te nemen van het constante denken en te oefenen met hoe je kunt zakken van je hoofd naar je lichaam. Vaak word je meegezogen in een voortdurende stroom van gedachten, zorgen en stress. We zijn geneigd om ons lichaam te negeren., terwijl ons lichaam een bron is van wijsheid en rust.

Inhoud: tijdens de workshop ‘Body and mind, be kind!’ ga je oefenen met praktische, fysieke ontspanningsoefeningen, je ontdekt of deze manier van ontspannen bij jou past en hoe je beter naar de signalen van je lijf kunt luisteren. Het is een mogelijkheid om contact met je lichaam en je gevoel te maken. Je kunt ervaren wat ontspanningsoefeningen doet voor jou. En je gaat ervaren hoe het is om ontspanningsoefeningen samen in een groep te doen. Er is ruimte om te reflecteren en, wanneer je wilt, te delen over hoe je de oefeningen hebt ervaren. Deze workshop is ook toegankelijk voor minder validen.
Doel: kennismaken met fysieke ontspanningsoefeningen en ontdekken of deze manier van ontspannen bij je past. Door lichaamsbewustzijn leer je contact te maken met je gevoel en luisteren naar de signalen van je lichaam.
Vereiste voorkennis: geen
Zelfstudie: geen
Trainer: een door FAMEUS gecertificeerde trainer geeft de workshop. De trainer heeft zelf ervaring met ontwrichtende situaties. Mogelijk is er ook een ondersteuner of co-trainer aanwezig.

Praktische informatie:

  • Duur: één bijeenkomst van twee uur. Er is een pauze.
  • Datum: maandag 18 december
  • Tijd: 10.00-12.00 uur
  • Locatie: Breda, FAMEUS Breda (Pastoor van Spaandonkstraat 31, 4813 BR Breda)
  • Aantal deelnemers: 6 tot 10.
  • Kosten: De cursus is kosteloos als je uit ons werkgebied komt.
  • Certificaat: je krijgt na afloop geen certificaat.

Contact:

Heb je vragen over deze cursus? Mail FAMEUS!

Datum

18 dec 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Labels

alles,
ervaringsdeskundigheid

Locatie

Locatie Breda
QR code
Back To Top