Skip to content
Home Agenda - Fameus creatie mediteren workshop Workshop: ‘Creatief Mediteren’ – Locatie Tilburg – Donderdag 22 augustus 2024

Workshop: ‘Creatief Mediteren’ – Locatie Tilburg – Donderdag 22 augustus 2024

LET OP: genoemde datum en tijd is nog niet definitief, deze wordt vastgesteld als het minimum aantal deelnemers is behaald.

Deze workshop is een uitnodiging om een stap terug te doen, een pauze te nemen van het constante denken en te oefenen met hoe je kunt zakken van je hoofd naar je lichaam. Vaak word je meegezogen in een voortdurende stroom van gedachten, zorgen en stress. Vind jij het lastig om in stilte te zijn of stil te zitten en verlang je naar een ontspannen geest?

Inhoud: tijdens de workshop ‘Creatief mediteren’ ga je oefenen met verschillende creatieve meditatieoefeningen’, waarbij je gebruik maakt van materialen. Je ontdekt of deze actieve manier van ontspannen bij jou past en of je dit kunt inzetten om contact te maken met je gevoel. Ervaar wat creatief mediteren doet voor jou. Er is ruimte om te reflecteren en, wanneer je wilt, te delen over hoe je de oefeningen hebt ervaren. Deze workshop is ook toegankelijk voor mindervaliden.
Doel: kennismaken met creatief mediteren, ontdekken of deze manier van ontspannen bij je past en door rust in je hoofd contact maken met je gevoel en te luisteren naar de signalen van je lichaam.
Vereiste voorkennis: geen
Zelfstudie: geen
Trainer: een door FAMEUS gecertificeerde trainer geeft de workshop. De trainer heeft zelf ervaring met ontwrichtende situaties. Mogelijk is er ook een ondersteuner of co-trainer aanwezig.

Praktische informatie:

Duur: één bijeenkomst van twee uur. Er is een pauze.
Datum: Donderdag 22 augustus 2024
Tijd: 14.00-16.00 uur
Locatie: Tilburg (Wijkcentrum De Ypelaer Corellistraat 10, 5049 EM Tilburg)
Aantal deelnemers: minimaal zes en maximaal tien
Kosten: zowel het materiaal als de cursus is kosteloos als je uit ons werkgebied komt.
Certificaat: je krijgt na afloop geen certificaat.

Contact:

Heb je vragen over deze cursus?

Stuur dan een mailtje naar fameustilburg@ggzbreburg.nl of bel naar 06 30204767.

Inschrijven

Workshop Creatief Mediteren - Locatie Tilburg (22-08-2024)

1 Ticket geselecteerd.

Het "Workshop Creatief Mediteren - Locatie Tilburg (22-08-2024)" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 1

Datum

22 aug 2024

Tijd

14:00 - 16:00

Labels

alles,
herstel

Locatie

Locatie Tilburg
Aanmelden
QR code
Back To Top