Skip to content
Home Agenda - Fameus creatiespiraal workshop Workshop Creatiespiraal – locatie Tilburg – 27 juli 2023

Workshop Creatiespiraal – locatie Tilburg – 27 juli 2023

LET OP: genoemde datum is nog niet definitief, deze wordt vastgesteld als het minimum aantal deelnemers is behaald.

Wat wil jij creëren?

  • Inhoud: “Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbode van hetgeen te later kunnen creëren.” De creatiespiraal is een eenvoudige en praktisch bruikbare beschrijving van de natuurlijke weg waarlangs je je wens kunt realiseren. Door hiermee aan de slag te gaan leer je jezelf beter kennen en krijg je meer inzicht in de mogelijkheden in jouw leven. In de workshop over de Creatiespiraal ga je in drie dagdelen op een creatieve, speelse en praktische manier aan de slag met jouw wensen en verlangens. Je brengt door de 12 stappen van de Creatiespiraal in beeld hoe jij jouw dromen kunt realiseren. In het eerste dagdeel introduceren wij het model van de creatiespiraal en gaan we samen onderzoeken wat jouw wensen en dromen zijn. In het tweede en derde dagdeel werk je jouw droom nader uit. Wat heb je nodig om jouw droom werkelijkheid te laten worden? Met welke patronen en overtuigingen heb je te maken.
  • Doel: In de workshop over de Creatiespiraal ga je in drie dagdelen op een creatieve, speelse en praktische manier aan de slag met jouw wensen en verlangens. Je brengt door de 12 stappen van de Creatiespiraal in beeld hoe jij jouw dromen kunt realiseren.
  • Vereiste voorkennis: Geen
  • Zelfstudie: Geen
  • Trainer: De workshop wordt gegeven door een trainer die zelf ervaring heeft met ontwrichtende situaties en zijn of haar herstel daarvan ook deelt. De trainer is gecertificeerd door FAMEUS. Daarnaast kan er een ondersteuner of co-trainer aanwezig zijn.

Praktische informatie:

Contact:

Heb je vragen over deze cursus?
Stuur dan een mailtje naar fameustilburg@ggzbreburg.nl of bel naar 06 30204767.

Datum

27 jul 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Labels

alles,
herstel

Locatie

Locatie Tilburg
QR code
Back To Top