Skip to content
Home Agenda - Fameus workshop Workshop improvisatie en drama: de kracht van je lach – Locatie Breda – 8 december 2023

Workshop improvisatie en drama: de kracht van je lach – Locatie Breda – 8 december 2023

LET OP: genoemde datum is nog niet definitief, deze wordt vastgesteld als het minimum aantal deelnemers is behaald.

Wanneer heb je voor het laatst heel hard gelachen? Lachen is gezond, luidt het spreekwoord. En wist je dat het aanstekelijk werkt? Daarom staat deze speelse en actieve workshop in het teken van je weer even kind voelen, spelen en samen lachen. Deze tweedaagse workshop is een kennismaking met improvisatietheater en dramaspellen. Bezig zijn met beweging, spel en drama brengt je van je hoofd naar je lijf. Je bent welkom als je met deze vorm van ontspanning wilt kennismaken en behoefte hebt aan fysieke en mentale ontspanning.

Inhoud: tijdens de workshop ‘De kracht van je lach’ zoeken we de luchtigheid en het licht van het leven met elkaar op. Samen lachen brengt verbinding, lichtheid en ontspanning. Als groep gaan we verschillende speelse spellen doen en dit samen langzaam opbouwen. Met behulp van spelletjes en oefeningen ontdek je wat improvisatietheater en drama voor je doet en kun je jezelf overwinnen door in kleine stapjes jezelf bloot te geven. Je kiest zelf in welk tempo je meedoet en op welke manier. Er wordt actief stilgestaan bij het bewaken van je grenzen. Er is ruimte om te reflecteren en, wanneer je wilt, te delen over hoe je de oefeningen ervaart. Deze workshop is ook toegankelijk voor minder validen.
Doel: kennismaken met improvisatietheater en dramaspellen, ontdekken wat dit voor jou doet aan ontspanning en voor je herstel en persoonlijke groei.
Vereiste voorkennis: geen
Zelfstudie: geen
Trainer: een door FAMEUS gecertificeerde trainer geeft de workshop. De trainer heeft zelf ervaring met ontwrichtende situaties. Mogelijk is er ook een ondersteuner of co-trainer aanwezig.

Praktische informatie:

  • Duur: één bijeenkomsten van twee uur. Er is een pauze.
  • Data: Vrijdag  8 december.
  • Tijd: 13.30 – 15.30 uur
  • Locatie: Breda, FAMEUS Breda (Pastoor van Spaandonkstraat 31, 4813 BR Breda)
  • Aantal deelnemers: 6 tot 10.
  • Kosten: zowel de cursus als het materiaal is kosteloos als je uit ons werkgebied komt.
  • Certificaat: je krijgt na afloop geen certificaat.

Contact:

Heb je vragen over deze cursus? Mail FAMEUS!

Vol

Datum

08 dec 2023
Verlopen!

Tijd

13:30 - 15:30

Labels

alles,
ervaringsdeskundigheid

Locatie

Locatie Breda
Categorie
QR code
Back To Top