Skip to content
Home Agenda - Fameus ontprikkel je mee workshop Workshop: ‘Ontprikkel je mee?’ – Locatie Breda – Dinsdag 20 augustus 2024

Workshop: ‘Ontprikkel je mee?’ – Locatie Breda – Dinsdag 20 augustus 2024

LET OP: Als het minimum aantal deelnemers is behaald, gaat de workshop door. Je ontvangt daarover altijd nog bericht.

Ben jij weleens overprikkeld? Al die informatie, geluiden en berichtjes die om jouw aandacht vragen. De hele dag worden we, bewust en onbewust, blootgesteld aan veel prikkels. Hoe ga jij daarmee om? En weet jij hoe overprikkeling er bij jou uitziet? 

  • Inhoud: het verwerken van prikkels is heel persoonlijk. In deze workshop krijg je kort uitleg over het verwerken van prikkels en ga je in groepsverband aan de slag met het onderzoeken van jouw manier. Je maakt ook kennis met verschillende ontspanningsoefeningen.
  • Doel: je krijgt inzicht in wat prikkels zijn en wat overprikkeling is en hoe dit er voor jou en anderen uitziet. Je leert wat je kan doen om meer tot rust te komen en hoe dit de balans in je prikkelverwerking kan bevorderen.
  • Vereiste voorkennis: geen.
  • Zelfstudie: geen.
  • Trainer: een door FAMEUS gecertificeerde trainer geeft de workshop. De trainer heeft zelf ervaring met ontwrichtende situaties. Mogelijk is er ook een ondersteuner of co-trainer aanwezig.

Praktische informatie:

Contact:

Heb je vragen over deze cursus? Stuur dan een mailtje naar fameustilburg@ggzbreburg.nl of bel naar 06 30204767.

Inschrijven

WS Ontprikkel je mee (20-08-2024 - Breda)

1 Ticket geselecteerd.

Het "WS Ontprikkel je mee (20-08-2024 - Breda)" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 1

Datum

20 aug 2024

Tijd

15:00 - 17:00

Labels

alles,
herstel

Locatie

Locatie Breda
Aanmelden
QR code
Back To Top