skip to Main Content

Herstelgerichte cursussen – inhoudelijke informatie

Praktische informatie

Cursussen vinden plaats op diverse locaties in Breda, Tilburg en Roosendaal.

De meeste cursussen zijn gratis. Kijk voor de kosten bij de specifieke cursusinformatie. De prijs hangt bovendien af van of je wel of niet uit ons werkgebied komt.

Op dit moment werken wij aan een nieuwe website. Op maandag 2 mei aanstaande zijn we operationeel en kun je je inschrijven. Je vindt hier dan ook een overzicht van ons nieuwe aanbod.

Informatiebijeenkomsten

Weet je nog niet welke cursus nu het beste bij je past, wil je alvast kennis maken met FAMEUS of wil je andere informatie? Dan raden we je aan om naar een informatiebijeenkomst te komen. Die vinden regelmatig plaats in Breda, Tilburg en Roosendaal.  Er is genoeg ruimte voor al je vragen.

LeS-lokaal; Leren en Samen doen

Onze herstelgerichte cursussen zijn een onderdeel van het LeS-lokaal. LeS staat voor Leren en Samen doen. Bij het LeS-Lokaal is iedereen welkom. Het LeS-Lokaal bestaat naast ons vaste aanbod met cursussen uit een flexibel aanbod. Dit flexibele aanbod werkt volgens het concept van een herstelacademie of Recovery College. Hier kun je diverse losse workshops volgen of geven en regelmatig is er een Summerschool of Winterschool. Mis het niet!

Back To Top