Content voor Ingelogde Gebruikers

Herstelgerichte cursussen

Wat is herstel?
Voor hetzelfde geld
WRAP
Herstellen doe je zelf
Werken met eigen ervaring
De Verdieping
Samen Ondersteunen

Informatiebijeenkomsten

Weet je nog niet welke cursus nu het beste bij je past, wil je alvast kennis maken met FAMEUS of wil je andere informatie? Dan raden we je aan om naar een informatiebijeenkomst te komen. Die vinden regelmatig plaats in Breda, Tilburg en Roosendaal.  Er is genoeg ruimte voor al je vragen.

Praktische informatie

Er starten ieder jaar cursussen in januari, april en september. We krijgen veel aanmeldingen, dus je kan niet altijd de eerste cursuscyclus gelijk mee doen. Later instromen bij cursussen is niet mogelijk in verband met het groepsproces.

Cursussen vinden plaats op diverse locaties in Breda, Tilburg en Roosendaal.

De meeste cursussen zijn gratis. Kijk voor de kosten bij de specifieke cursusinformatie. De prijs hangt bovendien af van of je wel of niet uit ons werkgebied komt.

Aanmelden

Aanmelden voor een cursus kan via het aanmeldformulier dat bij iedere cursusinformatie onderaan de pagina staat. Meld je aan voor de cursus in de stad waar je het dichtste bij woont.

Wij zetten je dan op de aanmeldlijst. Je kan je per keer voor één cursus aanmelden, zo kunnen er meer mensen meedoen. Daarnaast is herstel niet te voorspellen, dus is het beter om per moment te kijken welke cursus passend is.

Te zijner tijd krijg je een uitnodiging met data, plaats en tijd. We vragen dan ook een bevestiging van je of je definitief meedoet. Het is belangrijk om daarop te reageren.

LeS-lokaal; Leren en Samen doen

Onze herstelgerichte cursussen zijn een onderdeel van het LeS-lokaal. LeS staat voor Leren en Samen doen. Bij het LeS-Lokaal is iedereen welkom. Het LeS-Lokaal bestaat naast ons vaste aanbod met cursussen uit een flexibel aanbod. Dit flexibele aanbod werkt volgens het concept van een herstelacademie of Recovery College. Hier kun je diverse losse workshops volgen of geven en regelmatig is er een Summerschool of Winterschool. Mis het niet!

Scroll naar boven