Content voor Ingelogde Gebruikers

Informatiebijeenkomst Crisiskaart, WRAP en Frits

Iedereen is welkom om een informatiebijeenkomst bij te wonen over ons aanbod. De bijeenkomsten zijn voorlopig digitaal vanwege de maatregelen door het coronavirus. Er is genoeg ruimte voor je vragen. 

Onderwerpen die aan bod komen

  1. Crisiskaart: De Crisiskaart is voor iedereen die wel eens een crisis heeft meegemaakt of verwacht er ooit een mee te maken. Op de Crisiskaart staat hoe een crisis er bij jou uitziet, wie jouw contactpersonen zijn en wat je nodig hebt en wat je juist niet wil.
  2. WRAP: Heb je wel eens een tegenslag in je leven meegemaakt en wil je meer grip krijgen op je eigen bestaan? Dan is de WRAP (wellness recovery action plan) iets voor jou.
  3. Frits: Bij logeerhuis Frits in Baarle-Nassau kun je even tot rust komen en aan je herstel werken om zo gesterkt terug de maatschappij in te stappen.

Aanmelden

De bijeenkomsten vinden regelmatig plaats gedurende het jaar. Via de aanmeldknop kun je de al geplande data en tijden zien. Meld je aan via de knop en kies de gewenste datum waarop je mee wil doen. Je krijgt na aanmelding een uitnodiging met verdere instructies. Hopelijk tot dan! 

Meld je hier aan

Scroll naar boven