Content voor Ingelogde Gebruikers

De inloop is een laagdrempelige bijeenkomst waar je onder het genot van een kopje koffie of thee andere mensen kunt ontmoeten, een praatje kunt maken of een vraag kunt stellen aan een ervaringsdeskundige van Fameus. Het kan je helpen om langzaamaan weer onder de mensen te komen, een stukje structuur te creëren en je belastbaarheid te onderzoeken.

Dinsdag, donderdag en zondag

Kom je langs voor een praatje en koffie of thee?

  • Iedere week dinsdag en donderdag is er een inloop van 13.00 tot 15.00 uur.
  • Iedere 2e en 4e zondag van de maand is er een inloop van 14.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden is verplicht

Meld je s.v.p. minimaal een dag van tevoren aan. Mail wanneer je wil langskomen naar fameusbreda@ggzbreburg.nl. Je kunt bij vragen mailen of bellen naar 06-12263138.

Locatie

Talentenfabriek De Faam
Liniestraat 19
4816 BG Breda

Inloop op vrijdag

Iedere vrijdagmiddag is er een inloop van 13.30 tot 15.30 om een praatje te maken en koffie of thee te drinken. Een gastheer of gastvrouw van FAMEUS zal je ontvangen.

Themabijeenkomst op donderdag

Op sommige donderdagen bespreekt een ervaringsdeskundige een bepaald thema. Vanuit eigen ervaring zal hij of zij spreken over zijn/haar ervaringen en herstel. Thema’s die voorbijkomen zijn: verslaving, emotionele verwaarlozing, mishandeling, eetstoornis, autisme en PTSS. Deze bijeenkomsten zijn gericht op elkaar ontmoeten en om open te spreken over soms moeilijke onderwerpen.

Aanmelden is verplicht

Mail naar fameusroosendaal@ggzbreburg.nl of bel naar Karin Rossou 06-12674902. We kunnen acht mensen per inloop ontvangen, dus schrijf je tijdig in.

Locatie

Gebouw PiusX
Edisonstraat 55
4702 NB Roosendaal

Voorlopig is er geen inloop in Tilburg.

Scroll naar boven