Content voor Ingelogde Gebruikers

De inloop is een laagdrempelige bijeenkomst waar je onder het genot van een kopje koffie of thee andere mensen kunt ontmoeten, een praatje kunt maken of een vraag kunt stellen aan een ervaringsdeskundige van Fameus. Het kan je helpen om langzaamaan weer onder de mensen te komen, een stukje structuur te creëren en je belastbaarheid te onderzoeken.

Dinsdag, donderdag en zondag

Kom je langs voor een praatje en koffie of thee?

  • Iedere week dinsdag en donderdag is er een inloop van 13.00 tot 15.00 uur.
  • Iedere 2e en 4e zondag van de maand is er een inloop van 14.00 tot 16.00 uur.

Locatie is Talentenfabriek De Faam, Liniestraat 19. Voor vragen kun je bellen naar 06-12263138  of mailen naar fameusbreda@ggzbreburg.nl.

Donderdag en vrijdag

Iedere vrijdagmiddag is er een inloop van 13.30 tot 15.30 om een praatje te maken en koffie of thee te drinken. Onze gastheren Ronald en Michael zullen je ontvangen. Aanmelden is verplicht: mail naar Karin Blook via k.blook-rossou@ggzbreburg.nl of bel naar 06-12674902. We kunnen acht mensen per inloop ontvangen, dus schrijf je tijdig in. De locatie is gebouw PiusX in de Edisonstraat 55.

Vanaf 1 januari 2021 starten er weer themabijeenkomsten

Op sommige donderdagen komt er, vanaf 1 januari 2021, een ervaringsdeskundige spreker die een bepaald thema behandelt. Vanuit eigen ervaring zal hij of zij spreken over zijn/haar ervaringen en herstel. Thema’s die voorbijkomen zijn: verslaving, emotionele verwaarlozing, mishandeling, eetstoornis, autisme en PTSS. Deze inlopen zijn vooral gericht om elkaar te ontmoeten en open te spreken over soms moeilijke onderwerpen.

Voorlopig is er geen inloop in Tilburg.

Scroll naar boven