Skip to content

Vanaf 1 januari 2023 sluit FAMEUS Roosendaal haar deuren. We zijn enorm trots dat we 4 jaar in Roosendaal hebben mogen bouwen aan herstel en ervaringsdeskundigheid. Samen hebben we FAMEUS op de kaart gezet.

De subsidie ‘Samenwerken aan herstel’ is door de gemeente Roosendaal toegekend aan GGZ Westelijk Noord-Brabant. Zij zullen op herstelgebied een prominentere plaats in Roosendaal gaan innemen. Wij wensen hen alle succes en we hopen dat zij met net zoveel plezier en passie als wij zich zullen inzetten voor de inwoners van de gemeente Roosendaal.

FAMEUS is dankbaar voor alle fijne samenwerkingen en alle projecten waarin we deel hebben mogen nemen. Wij willen iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen enorm bedanken. Dit geldt voor de ketenpartners, werknemers, bezoekers en deelnemers. We gaan jullie missen!

Wat doen we nog tot 1 januari 2023?

  • De lopende cursussen ronden we in december af.
  • De lopende crisiskaarten ronden we af.
  • De inloop en themamiddagen gaan door tot het einde van dit jaar.
  • Op vrijdag 9 december is het thema ‘leven met autisme’ en op donderdag 22 december is het thema ‘steun’.

Houd onze socials in de gaten, er zullen nog momenten worden gepland om afscheid te nemen. Heb je nog vragen, dan kun je ons mailen via fameusroosendaal@ggzbreburg.nl of bellen naar 06 – 12 67 49 02.

Back To Top